שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

29/06/2013 | 13:39 | מאת: נועה

יש לי קצת נקודות קטנות על הצוואר כמו נמשים ושמעתי שיש כל מיני טיפולים עדינים שיכולים להסיר את הנקודות בלי צלקות כמו פילינג ופוטופיישל..האם באמת אפשר בלי צלקות כי אני יודעת שצוואר זה אזור שמאוד מצתלק????

יש כתמים כגון נמשים שאפשר להסיר עם הטיפולים שציינת ואז לא נשאר צלקת, אבל יש כתמים כגון שומות שדורשים התערבות ניתוחית או לייזר ואז נשארת צלקת קטנה. צואר לרוב מצטלק יפה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור