נבוס מולד

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/04/2013 | 11:28 | מאת: שז

היי, נבוס מולד בקוטר 1.5*5 באיזור גב תחתון מותן. האם בהכרח קיים ומשפיע על בעיות קוגניטיביות, מוטוריות,התפתחותיות או שיש אפשרות גם להתפתחות בריאה ורגילה? בתודה,

כדאי שתפני לרופא עור שמטפל בילדים. למיטב ידיעתי אין קשר בין נבוס לבעיות התפתחותיות.

12/05/2013 | 00:32 | מאת: יואב

בתשובה לשאלה על נבוס והתפתחות אנא פני לעמותת ילדי האור ואגודת nevus outreach.org

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור