שושנת יריחו

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/01/2013 | 14:04 | מאת: יעל

לבתי בת ה 12 שושנת יריחו על הלחי . היא טופלה בלאשקוטן ומשחות נוספות . כעת לאחר 7 חודשים עדיין יש לה פצע גדול ומוגלתי על הלחי . המשטח האחרון היה שלילי . מה לעשות עם הפצע כדי שלא תישאר לה צלקת מכוערת ? האם טיפול פוטודינמי יכול לעזור?

טיפול פוטודינמי יכול לרפא "שושנת יריחו" כל זמן שהיא מקומית ולא עברה לאברים פנימיים ולפי המידע שמסרת, זה המקרה של הבת-שלך. המשטח לדברייך שלילי, אבל אולי הליישמניה עדיין שם ולא נתגלתה בבדיקה, ואז טיפול פוטודינמי כנראה ירפא את הפצע. אפשרות אחרת שהמוגלה נגרמת מזיהום משני חידקי/פטריתי ואז לא בטוח שטיפול פוטודינמי יעזור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור