טיפול ב Molluscum Contagiosum

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

15/03/2011 | 19:43 | מאת: שרה

כבר חודש שאני סובלת ממעין יבלות במפשעה. רופאת עור איבחנה כי מדובר ב Molluscum Contagiosum והמליצה על טיפול בלייזר או חנקן. רציתי לשאול אם אלו אכן הטיפולים המומלצים? מה ההבדל ביניהם (יתרונות חסרונות)? ובעיקר איזה מהם כואב פחות? תודה

2 הטיפולים מקובלים לבעיה זו. שניהם מכאיבים, אבל יותר גרוע להשאר עם הבעיה. במקרים רבים היבלות חולפות מעצמן תוך שנים בודדות, אבל בינתיים עלולות להדביק, ולכן רצוי להפטר מהן. טיפול פוטודינמי גם הוא יכול לרפא את היבלות האלו, וכרוך בכאב מינימלי.

29/03/2011 | 07:24 | מאת: שרה

מהו טיפול פוטו דינמי והאם אני עלולה להדביק את תינוקי היונק או את בן זוגי הישן עימי? אם כן כיצד ניתן למנוע??? תודה רבה על תשובתך

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור