שוב רושם וקצת דחוף בבקשה אולי לא הבנת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/11/2020 | 14:44 | מאת: יוסי

סליחה שוב.אולי לא הסברתי נכון.פעמיים הסירו אם חנקן.וזה ירד .השאלה שלי עכשיו כרגע היא לגבי הורומאל כמו בפוסטים הקודמים.רופאת עור אמרה שזה קונדלימה הייתי אצל 2 שהסירו אם חנקן.אני סמתי ורומאל פעם אחת לפני יומיים וזה מיהיה לבן שאלות שלי 1.אם זה לבן זה אטמר שזה קונדילמה .אגב מרחתי גם מסביב ליבלת בשטל מת.ושם לא היה לבן רק היבלת 2. היום פשוט קילפתי תקליפה הלבנה שנוצרה וסמתי שוב.כמה זמן זה אמור לרדת אם התמיסה הזאות.?האם זה בסדר שמתקלף? זה תמיסה ממש חזקה אז אני שם יום כן יום לא פשוט הזנחתי את זה תקופה.זה הפך מעט לכחול כנראה שזה ירד בהמשך תודה וסליחה שלא הבנת אותי .זה לא שלא הייתי.זה ידוע פעמיים הייתי וכול הזמן עשו אם חנקן

זה שהיבלת מלבינה מורומל לא מוכיח שזה קונדילומה. אם אתה לא סומך על האבחנה של הרופאים יש בדיקת מעבדה PCR לוירוס הקונדילומה. אם לא תשיג אותה בקופת חולים, או בביטוח המשלים, אפשר לבצע באופן פרטי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור