האם טיפול פוטודינמי מתאים?

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

20/07/2020 | 22:45 | מאת: מאי

שלום, יש לי מספר פגעי עור שאני רוצה לטפל בהם: צלקות מאקנה ואדמומיות בפנים, יבלות והורדת שומות ונקודות חן גדולות בגוף, קטרוזיס פילאריס, האם טיפול פוטודינמי מתאים לזה? אפשר הסבר על התהליך, וגם מה העלות?

ממה שכתבת ובמגבלה שלא בדקתי אותך טיפול פוטודינמי יכול לשפר מראה פנים עם אדמומית וצלקות אקנה. לפרטים נוספים אתם מוזמנים לבדיקת התאמה ללא תשלום במרפאתי 0523695777

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור