האם ניתן לטפל בטיפול פוטודינמי ליבלות שנמצאות בתוך צינור השתן??

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/02/2020 | 10:16 | מאת: דוד

שלום אני סובל זמן רב מיבלות באיבר המין ומנסה טיפולים רבים. לאחרונה יש לי חשד סביר שהיבלות הגיעו אל תוך צינורית השתן (זרם השתן נע הצידה, לא היה כך לפני כן). הבעיה שהיבלות 'שטוחות' ואפילו שיש לי הוכחה לכך (ביופסיה שנלקחה!!) עדיין רופאים לא מאמינים ולא מזהים את הנגעים. אני שוקל לעשות טיפול פוטודינמי כי הבנתי שהתוצאות טובות ואינן מסתמכות על מיומנות הרופא ו/או הסכמתו איתי, אלא על מדע מדויק. בכל מקרה ראיתי מחקר אחד שבו מכניסים צינור שמאיר אור לתוך איבר המין על מנת לחסל את היבלות. האם את מכירה את זה והאם יש מקום בו אוכל לעשות זאת?? אני כבר מאוד נואש. תודה

דוד שלום, אני לא יודעת מי מטפל בתוך האורטרה (הצינור באיבר המין). אני מטפלת רק מבחוץ ולפי מה שכתבת, אולי זה לא מספיק במקרה האישי שלך. בהצלחה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור