1/רוזיצאה 2- טיפול פוטןדינמי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/02/2020 | 15:51 | מאת: אוראל

שלום וברכה סובל מהתרחבות כלי דם הפנים ולחיים, ובנוסף עור מבוגר עם במצח עם יובש והתקלפויות, שמש והזדקנות . לרוסזיצאה ( erythemal sub type . הומלץ לייזר pulse die, סידרת טיפולים בעוצמה נמוכה. ובנוסף טיפול פוטןדינמי למצח ולפנים לנגעי היו״ר הטרום סרטניים. שאלתי כמה יעילות יש בסוג לייזר זה לעומת Ipl לרוזיציאה וסיכויי החלמה . וטיפול פוטןדינמי יעילות לנגעים ובכלל ואם עושה נזק כל שהוא או לנימים אם יש רוסיצאה תודות

טיפול פוטודינמי יעיל לריפוי נגעים טרום סרטניים בכללל ובמצח בכלל. להבנתי IPL ולייזר pulse die לא עוזרים לטיפולים טרום סרטניים. לגבי רוזצאה כל שלושת השיטות שכתבת יכולות לעזור. אצלך באופן אישי יש עדיפות לפוטודינמי כי יש לך תערובת של רוזצאה וטרום סרטני ופוטודינמי מטפל בשניהם.

18/02/2020 | 18:30 | מאת: אוראל

1- רוב תודות בעבור המענה מעריך מאד 🙏2- מבצע את הטיפול אצל דוקטור גיא שלום בנס ציונה באם מכירה 3- בראשית עושה טיפול פוטודינמי חד פעמי, בהמשך סידרה טיפולי לייזר לנימים בפנים . שאלתי לגביי טיפול פוטודינמי האם לרוב ידוע כמוצלח? והאם יש תופעות לוואי מיוחדות תודה

18/02/2020 | 18:50 | מאת: מוטי

שאלה נוספת 1- הטיפול הפוטודינמי מסיר רק גידולים ,? או גם כתמים אדומים למיניהם בפנים, כולל כתמי שמש / פיגמנטציה, שניראים כמו סבוריאה 2- בגלל שמתבצע סוג של קילוף זה לא פוגע בלחיים היכן שיש התרחבות כלי דם ודימום מוגבר בנימים 3- את ניראית תותחית יתכן ובהמשך אגיע לטיפולי יופי 🙏

18/02/2020 | 18:56 | מאת: מוטי. פניק

תמונות במידה ולא היה ברור 🙏🙏

תוכנית הטיפול נשמעת מתאימה. טיפול פוטודינמי לרוב מצליח ולאחריו רגיל שיהיו כמה ימים אודם וקילוף.

טיפול פוטודינמי מסיר גידולים וחלק מהכתמים. לא פוגע בלחיים ולא גורם לדימום.

יש בעיה טכנית והתמונות לא נפתחות

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור