דלקת שושנה ריסיפלס ברגל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/12/2019 | 11:06 | מאת: Boris

שלום דוקטור לאבא שלי יש דלקת קשה בשוק של הרגל הימני. השוק כולו אדום ,כאבים חזקים בלתי נסבלים כל הזמן. בדיקה על קולית של דופלר ורידי גפיים תחתונות לא הדגימה סימני DVT או אי ספיקה לכל האורך של מערכת ורידית עמוקה בגפיים התחתונות. רופא כלי דם בוריס יופה אבחין שזה צלוליטיס או אריסיפלס ונתן פניצילין- PENRAFA שאותו הוא נוטל כבר שבוע -2 טבליות (500 מג) ביום, ולפני זה הוא היה נוטל ZINAT במשך שבועיים, הוא גם נוטל משכך כאב -XEFO אבל כל זה לא עוזר וכאבים חריפים ממשיכים מה אפשר לעשות מה את יכולה להמליץ

אי אפשר לטפל בצלוליטיס בהתכתבות ואני ממליצה לפנות בהקדם גם לייעוץ אצל רופא מומחה לזיהומים. כאשר אביך במיטה להרים את הרגל החולה על כרית וכשיושב להרים על שרפרף או על שולחן סמוך. בהצלחה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור