פוטודינאמי לאקנה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/12/2019 | 18:10 | מאת: ירין

יש לי אקנה ואני לוקח רקוטאן במשך חודשיים קראתי על הטיפול הפוטודינאמי רציתי לדעת אם אפשר לשלב אותו ביחד אם רקוטאן? אם זה יוכל לעזור לי לקחת פחות זמן רקוטאן?

לא משלבים עם רואקוטן טיפול פוטודינמי. לאחר שמפסיקים רואקוטן צריך לחכות לפחות חודשיים שיתנקה מהגוף, לפני שעושים טיפול פוטודינמי, כי זו תרופה חזקה ויכולה לקלקל תוצאות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור