כתם אדום בעור שלא עובר.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

06/12/2019 | 21:09 | מאת: דולב

שבת שלום דוקטור...יצא לי הרפס מתחת לשפה לפני כחודש וחצי וטיפלתי בצורה הכי טובה שיש...הבעיה שזה השאיר לי סימן גדול אדום שלא עובר לי...איזה משחה ניתן למרוח על מנת לזרז את החלמת הדלקת?? האם אפלומיצין יכולה לעזור?

זה רגיל שהרפס משאיר סימן אדום, ואחרי חודשים אחדים הסימן נעלם. לא ממליצה למרוח משחה על הסימן.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור