טולילות/גושי עור.. לא יודעת איך לקרוא לזה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

16/11/2019 | 21:55 | מאת: רונית

שלום.. בדרך כלל אני יודעת שקיימים לי כמה טולילות/או אולי שומות/גושי עור קטנים.. אבל היום צץ לי אחד חדש.. או שהיה קטן ולא הורגש.. אבל סביבו יש אדום.. והוא נראה בצבע שונה מהאחרים..והוא קצת שורף ולא נעים במיוחד איתו.. האם ישנה סיבה לדאגה? מה לעשות?.. מצרפת תמונה כמה שהצלחתי לצלם עצמאית.. תודה רבה

יתכן שהנגע נפצע והסימנים הם של שטף דם. שימי פלסטר שלא יפצע ויכאב ואם לא יתבהר ויבריא ויבריא תוך שבוע גשי לבדיקת רופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור