נגעים שחשודים לbcc ..אבחנה של רופר בכיר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

10/07/2019 | 05:30 | מאת: 🙄

יש לי חשד ל2 נגעים..אחד במצח..פצע שלא עובר בצורה עגולה בולטת בצבע העור..קצת אדמדם. והשניה בצוואר מעין צלקת קטנה. רופא כירוג פלסטיקה הבחין שזה כנראה bcc והפנה אותי לעשות ניתוח מוז. יש לי תור לרופא פרטי אך רציתי לשאול האם ניתן לאבחן סוג כזה ללא ביופסיה על ידי מכשיר שיש להם . מצורפת תמונה של הפצע במצח

לא מצאתי תמונה.. רופא מנוסה יכול לאבחן בבדיקה ועדיין האבחנה הכי מדויקת היא בבדיקת ביופסיה. אם תרצי גשי לרופא נוסף לחות דעת.

13/07/2019 | 07:38 | מאת: 🙄

מצב תמונה של הנגע במצח

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור