פריחה דלקתית כרונית בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/02/2019 | 14:39 | מאת: חיים

שלום. אני מתמודדת כבר שנים עם פריחה בכפות הידיים שבאה והולכת, לרוב דלקתית ומאד מגרדת. המשחות הרגילות, כולל סטרואידים, משפיעות רק לזמן קצר. לפני כמה חודשים חזרה הפריחה וניסיתי להתמודד בעזרת הומאופטיה, ללא הצלחה. הפריחה תמיד היתה רק בכפות הידיים. לאחרונה קצת יורדת לכיוון האמות. מצרפת תמונות עדכניות. המצב ממש רע ואני אובדת עצות. מה אפשר עוד לעשות?

כדאי לעשות ברור מקיף במרפאה של "דלקת עור ממגע" באחת ממחלקות העור במרכזים הרפואיים. להשתמש בתכשירים וסבונים בלי SLS ובלי פרבנים. להמנע ממגע עם חומרים, ולרחוץ כלים ובית עם כפפות חד פעמיות היפואלרגניות ללא אבקה.

בנוסף לא מצאתי תמונות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור