פסוריאסיס ידיים ורגליים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

30/08/2017 | 16:00 | מאת: אני

שלום פריחה כואבת של שלפוחיות בכפות ידיים ורגליים. אובחן כפסוריאסיס. בהתחלה הופיע רק בחודשי הקיץ עכשיו..לא קבוע. ברצוני לציין שאיבחנו דלקת פרקים באגן ופיברומיאלגיה, והתחלתי תרופה ביולוגית(סימפוני זריקה פעם בחודש). לאחר הזריקה הראשונה חלה החמרה בכאבי הגוף, לאחר השנייה נעלמו הכאבים לחלוטין, וכשבוע לאחר השלישי...פשוט גיהינום!!!! כאבי תופת בכל הגוף(בולעת בקבוקי אופטלגין בכמויות..), ולצד הכאבים התפרץ הפסוריאסיס בעצמה ובכאב שלא חוויתי עד היום. לא לוקחת התרופות והמשחות של רופאי העור(סטירואידים) כי מיד לאחר שאני מסיימת זה חוזר ומחריף. משתמשת בפסומדיס(מצמח ההיביסקוס) שעד עכשיו עזר מאד אבל בהתפרצות הנוכחית ממש לא מזיז. אני כל הזמן מפוצצת השלפוחיות כי זה מקל טיפה. יש לי תור לראומטולוגית בשבוע הבא נראה מה תגיד על הקשר בין התרופה הביולוגית לכאבים ולפסוריאסיס. אודה לכל הארה שתסייע.

הטיפולים הביולוגיים הם מורכבים ועוזרים בחלק מהמקרים, ואת צודקת שמי שצריך להכריע אם הם מתאימים לך בכלל זו הרומטולוגית שמטפלת בך איתך ביחד.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור