נגע עור אדום כואב באיזור הישבן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/06/2017 | 00:51 | מאת: is

לפני מספר שבועות הבחנתי כי יש לי פצעון שלא עובר באיזור הישבן הרופאה אמרה שזה חתיכת עור והתעלמה רק שאתמול פתאום התחיל לכאוב לי והאיזור נהיה קצת אדום מצ"ב תמונה אשמח לעזרתכם המקצועית תודה

לא קיבלתי תמונה? צריך לחזור לבדיקה אצל הרופאה בהקדם, ובינתים למרוח יוד פולידין כי יתכן שהנגע השתפשף והזדהם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור