תיסמונת קדם וסת וגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

09/06/2003 | 14:18 | מאת: יעל

אני בת 52, כשנתיים ללא וסת, טיפול הורמונלי שהופסק לפני כשנה עקב סרטן שד במשפחה סובלת מכאבי גב תחתון, רגישות בשדיים, תשישות, אצירת נוזלים תשוקה לאוכל בייחוד מתוק, נדודי שינה, כבדות בכל הגוף ביחוד בידיים וברגליים לחץ בחזה חוסר ריכוז, רגישות לדלקות ועוד. מכירה את התופעות הנ"ל...סבלתי מהן כשבוע עד 10 ימים לפני ווסת. כיום, מרגישה את כל התופעות הקשות הנ"ל (+ ורידים ונימים שלא היו קודם) כמעט שנה לערך. מכריחה את עצמי ללא חשק, נטולת אנרגיות ללכת כל יום למכון כושר, להתעמלות, לבריכה, לרקוד כאשר כל מה שאני רוצה זה ממתקים ורק לנוח כי אני לא נרדמת מכאבי גב תחתון ורגליים גם אם אני גמורה מעייפות מתעוררת עם כאב רגליים וגב תחתון נוראיים. הרופאים רומזים שאני מטרד... ושבגילי צריכה להתרגל לכאבים ולמצב החדש שלי! הבילויים מבחינתי הם עונש, כולי כואבת ועייפה האם קיים פיתרון כלשהו? האם עוד משהי מרגישה כמוני? לאן (עוד) אני יכולה לפנות ? פשוט אין טעם...אני מבינה אנשים שמתאבדים כתוצאה מכאב מתמשך... מצפה לתשובה

בעל מקצוע מיומן עם לב רחב ואוזן קשובה יוכל לעזור לך. חפשי אותו.

18/06/2003 | 10:27 | מאת: גיל

יעל-שלחתי לך מייל

מנהל פורום גיל המעבר