ניוטרופיקס

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

16/05/2015 | 16:46 | מאת: עדן

שלום אני מטובחן כסובל מבעיות קשב וריכוז ללא היפרקטיביות ולקיות למידה , ניסיתי כל דבר אפשר ריטלין קונצרטה סטרטרה אדרל ויואנס נוירופידבאק אפילו אבל זה לא עוזר , לאחרונה שמעתי שיש תרופות בשם נויטרופיקס שמיועדים לבעיות קוגנטיביות שונות לא רק לקשב האם ידוע לך איפה ניתן לירכוש כי בארץ אי אפשר לרכוש אותם אני בימיוחד מתענינת בפרציטים

שלום לא ידוע לי על תרופה בשם הרשום כטיפול בהפרעות קוגניטיביות. יתכן ומדובר בשיטה טיפולית חדשנית שפותחה ע"י חברה בשם נוירונקס. מדטבר בטיפול במחלת אלצהיימר עם שילוב של טיפול קוגניטיבי וגירויים מגנטיים. הטיפול בשלב זה לא הוכח כיעיל בהפרעות קשב וריכוז מסוג ADHD עדיין ממשכים מחקים בהנושא. אפשרות אחרת: קיימת משפחה של תרופות מסוג נואוטרופים, למשל NOOTROPIL/PYRACETAM-תרופות לא חדשות עם אפקט מסוים חיובי לא ספציפי על תפקודים קוגניטיביים. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים