כאביי ראש ושכחה ובחילות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

12/11/2020 | 10:06 | מאת: אתי

שלום רב אני בת 49 בריאה בדכ רק עם פיברומאלגיה מזה כמה שבועות יש לי כאב ראש במיוחד מתוך שינה ואורך שעות הבוקר מה שמעיר אותי בסביבות שלוש לפנות בוקר זה כאב של תחושה ששריר נתפס מנקודה מסוימת בגב (לא כל הגב)לכתפיים צוואר וראש באיזור שחובשים כיפה לא כאב הגב הוא שמעיר אותי אלא כאב הראש , בנוסף נרשמתי ללימודים אינני מצליחה להיות מרוכזת במשך שלוש שעות מול הזום אני כותבת לי נקודות חשובות אבל לא מצליחה להיזכר בנושא כבר למחרת ,מזה יומיים כאב הראש הפסיק אבל הבחילות לא אתמול היה לי שיעור בזום מצאתי את עצמי לא מבינה מה המרצה רוצה על מה מדברת ונרדמתי באמצע רופא המשפחה נתן לי סיטי אבל אני פוחדת ממכונה סגורה ולא מוכנה לעשות את הסיטי . התיאבון ירוד נגעלת מדברים שהייתי אוהבת בעבר יש צרבת וטעם מגעיל על הלשון . אשמח לעזרה תודה

שלום ממליץ לפנות ולהבדק ע"י נוירולוג בבדיקה פרונטלית בנוכחות

17/11/2020 | 15:54 | מאת: איילת

יקירה אני סובלת מפיברומיאלגיה שימי לב 2 דברים אחד לכי לרופא שיניים שיבדוק יש סיכוי שזו שחיקת שיניים בזמן שינה בעיקר כי העצבים פועלים / דבר שני נסי לשלב תרגילי הרפיה מעט ולשלב סידן אמורפי רק באבקה כי זה אנטי דלקתי ויכול לעזור מאוד רפואה שלמה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים