שילוב של בעיות ותורפה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

08/06/2018 | 08:18 | מאת: איתן

יש לי שילוב של קשים שאני מנסה להסתדר איתם. אני מאוד רגיש להפרעות בסביבה רעשים קולות. מצד שני יש לי יכולת מיקוד וניתוח וחשחבה מהירים כולל כתיבה אבל לטווחי זמן קצרים. זה גם מתבטא בשינה נרדם מהר מתעורר מהר מכל רעש קטן. במשך היום ניסיתי ליצור סביבת עבודה ביתית שקטה לא לגמרי עובד אני עצמאי. ובלילה מאוד לא קל, יש המון הפרעות שעם הגיל רק מתחדדות. אני מבקש לשאול לגבי צורת התמודגות שלי, ניסיתי לתרגל דברים לארגן זמן, זה לא עובד. כולל בשינה שאני מתעורר מכל פיפס. ונרדם או לא אין לא חרדה או דכאון או הרגשה לא טובה רק עוררות גבוהה. מצאתי פתרון, אם אני מתעורר ב3 לפנות בוקר, אני לוקח פחות מרבע כדור של קלונקס 0.5 מג. אפילו פחות מתחת ללשון ונרדם מיד ל3 שעות הבאות. שאני קם ההרגשה שעברתי יום מחיקה והתחלה חדשה. אם נשאר בקושי נרדם ונשאר עם הרגשת עיפות מתמשכת. קראתי פעם שעדיף כדור מאשר לא לישון. האם לטווח ארוך זה פתרון טוב? בעיקר שזו כמות קטנה. השאלה מה הבשפעות דיהיו לכדור. אני לא לקוח קבוע כל יום לעיתים פעמים 3 בשבוע בדרך כלל ב3 בבוקר. תודה

שלום לא ברור האם עברתה בירור אצל נוירולוג/פסיכיאטר, במידה וכן מה האבחנה? לא ניתן להמליץ בלי אבחנה. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים