סחרחורת בישיבה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/05/2010 | 13:34 | מאת: שירה

שלום רב, אני בת 27, בריאה. מידי פעמים נדירות קורה לי שאני יושבת ואני מרגישה כאילו אני מאבדת שיווי משקל. עכשיו, שהייתה לי הרגשה כזו כפות הרגליים עד הברך היו קצת קרות פתאום (לא יודעת אם יש קשר). אודה לתשובה בקשר למהי התופעה הזו? ממה היא נובעת? תודה רבה ויום טוב.

22/05/2010 | 19:56 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך, כאשר מדובר בתחושת חוסר יציבות וכן הפרעות של קור וחום בגפיים ללא סחרחורת וללא כל תחושה בראש, ככל הנראה המקור אורטופדי? נוירולוגי? מטאבולי? ותתתכן השפעה של לחץ נפשי. הייתי פונה לנוירולוג וכן עובר בדיקות כלליות כולל מעבדתיות (דם). בברכה, ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)