רעש חזק, מנייר וסחרחורות.

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/07/2009 | 10:24 | מאת: לולה

היי שוב, אתמול הייתי באירוע וכמובן היתה שם מוזיקה בווליום גבוה, לא עברו יותר משעתיים וכבר הייתי עם התקף סרחורות, בחילה ושילשולים. זו כבר הפעם השנייה (רצוף) שאחרי שאני נמצאת ברעש חזק לזמן ממושך אני חוטפת התקף. האם סחרחורות בעקבות רעשים חזקים יכולים לנבוע ממנייר?

01/07/2009 | 12:09 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לולה ידוע שבמנייר יש רגישות לרעש וכדאי להמנע מרעש חזק או לפחות להשתמש באטם. אם רקע לליקוי השמיעה והסחרחורות יש ספור של חבלת ראש או מאמץ ניכר , יש לשלול פיסטולה לאוזן הפנימית המתבטאת בסחרחורות בחשיפה לרעש. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)