תחושה מוזרה בשכיבה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/11/2016 | 15:48 | מאת: אבי

בשכיבה על כרית אני מרגיש תחושה מוזרה כזאת של סיחרור שדומה מאוד להרגשה שכאשר הגוף הפוך לכמה שניות ואז חוזר למצבו הקודם (הרגשה כזאת שהדם חוזר למקום אחרי החזרת הגוף למצבו הרגיל). התחושה הזאת מוזרה לי שכן הגוף מונח על הכרית.. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שיש לי בעיה בזרימת הדם? עשיתי mri ראש והכל תקין.. אני מחפש פיתרון כי קשה לי בלילות להירדם.. אני מרגיש כאילו יש לי מערבולת בראש שמקשה עליי לישון.. אני סובל כבר כמה חודשים מבעיית שיווי משקל וסחרחורות קלות בהזזת הראש.. אינני יודע אם זה קשור

15/11/2016 | 19:53 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אבי מה הגיל שלך? האם יש בעיות עם עמוד שדרה צווארי כמו לאחר חבלה צווארית בתאונה? האם יש י.ל.דם? בברכה ד"ר בן דוד

21/11/2016 | 20:05 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אבי מעבר לבדיקה ווסטיבולרית קלינית ע"י מומחה לסחרחורת (אא"ג או נוירולוג). כדאי גם לבדוק עמוד שדרה צווארי . ע"י אורתופד מומחה לעמוד שדרה. יתכן גם שדופלר של עורקי הצוואר עשוי לסייע באבחנה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)