כמה זמן טנטון יכול להעלם מזמן הופעתו ?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/10/2016 | 08:41 | מאת: אלמוני

טנטון כתוצאה מפגיעת רעש , אם בדיקת שמיעה ובדיקת ברה תקינות , בעל כאבים המומים באוזניים ותחושת אטימות שמשתנים לפעמים מזה כחצי שנה ? הייתה הרגשת שיפור במהלך הזמן , לפני כמה ימים חשיפה לרעש בחתונה עם אטמי אוזניים למשך כ-40 עד 50 דקות לסירוגין ? מאז תחושת אטימות. שמלווה ברוב שעות היום עם טנטון מורגש יותר . מה הזמן המקסימלי שהטנטון יכול להעלם ושהאוזן תחזור לתפקוד תקין ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך בד"כ ללא חשיפה נוספת שיפור משמעותי יכול להיות תוך שבוע שבועיים אך אין כללים . היו מקרים שטנטון נכלם גם שנה מאז הופעתו. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)