בהמשך לשאלתי הקודמת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/09/2016 | 08:44 | מאת: אילן

תודה על התגובה המהירה דוקטור. האם יש סיכוי שהסחרור לא ייפסק לעולם ואצטרך לחיות איתו? זה מה שהכי מפחיד אותי... ועוד שאלה: אחרי eng, איזה סוג של טיפול אמורים לעבור על מנת שהסחרורים והאי יציבות ייפסקו?

29/09/2016 | 12:37 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

נדיר ביותר שהסיחרור נשאר קבוע. הדבר אמור במיוחד לגבי הסחרחורות שמקורן במערכת הווסטיבולרית שהן למעשה הכי שכיחות. אם יש פגיעה ווסטיבולרית לפי בדיקת הENG מומלץ טיפול פיזיותרפי מתאים אשר מזרז ההחלמה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)