מינון גבוה של סטרואידים לטיפול בתחושת אטימות ולחץ


19/09/2016 | 21:53 | מאת: אורי

אמי (בת 70) סבלה לפני כמה חודשים מאובדן שמיעה פתאומי באוזן אחת (שלא השתפרה). זמן קצר לאחר מכן נוספה תחושת לחץ ואטימות חזקה באוזן, שגורמת לה לאי נוחות רבה. עברה שלל בדיקות ללא ממצאים וטיפול בסטרואידים שלא עזר. רופא בחו"ל רשם לה טיפול ב-Betahistine Dihydrochloride במינון של 32 מ"ג 3 פעמים ביום, למשך חודשיים. זה מינון גבוה בהרבה מהמומלץ. האם יש כאן סיכון ? האם זה יכול לעזור ? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אורי זה מינון כפול מהמקובל לתת בארץ . ידוע לי שבגרמניה נותנים מינון כזה .בטיסטין או אגיסרק , בד"כ לא אמור לגרום לתופעות לואי אם אין ברקע כיב פפטי או אסתמא. חשוב לקחת רק אחרי האוכל. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)