צפצוף באוזן שמאל וכאב ראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/09/2016 | 19:53 | מאת: הילה

שלום ד"ר. אני בת 24 עם עבר רפואי תקין ברוך השם. לפני כשבועיים הפסקתי ליטול גלולות למניעת הריון לאחר 7 שנים של שימוש. בשבוע האחרון החל לי כאב ראש שבא והולך לכמה שע' כבר מספר ימים ולפעמים מלווה בטינטון באוזן שמאל עם הרגשה של "פקק" בבדיקת הדם האחרונה מלבד כולסטרול מעט גבוהה (220 שהערך המקסימלי הוא 200 במעבדה) הכל בסדר ברוך ה'. אובחנתי כסובלת משחיקה בסחוס הלסת בעקבות חריקה בלילה וישנה עם סד מדי פעם. כרגע אין לי כאבים או "קנקים" בבוקר . האם עליי לחשוש ממשהו? האם זה קשור לגלולות,ללסת? ואני מעשנת. תודה!

לקריאה נוספת והעמקה

שלום הילה כדאי לעזות בדיקת שמיעה דחופה לברר אם אין לקוי שמיעה פתאומי . ברב המקרים המקור לא מדאיג בד"כ מחלה וירלית או הפרעה קלה בזרימת הדם בכלי הדם של אוזן פנימית, אך אם יש ירידה בשמיעה באוזן אחת חשוב לטפל מוקדם ככל האפשר בסטרואידים ולפי הצורך לבצע ברור נוסף. הבעיות במפרק הלסת בד"כ מקורן במתח . כדאי לברר ולטפל גם בסוגיה זו שמשפיעה גם על מטרד הטנטון . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)