סחרחורות מלוות בשריקות בשתי האוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/06/2016 | 13:44 | מאת: משה

שלום דוקטור, מזה כשבוע אני סובל מסחרחורות מלוות בשריקות בשתי האוזניים, ללא בחילות או הקאות. הן לא קורות בעת שכיבה וחלשות בעת ישיבה. הן מחריפות לאחר מאמץ. אני בן 49 ואין לי רקע של מחלת מוח, יש לי רקע של התקפת לב קלה לפני כ 8 שנים שנרפאה ע"י סטנט. תודה!

26/06/2016 | 07:47 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום משה יתכן והמקור בשינויים בזרימת הדם ובלחץ הדם. מומלץ בדיקת רופא המשפחה, דופלר של עורקי הצוואר וכן בדיקת שמיעה. אם אין אבחנה חשוב גם בדיקת נוירולוג ואא"ג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)