חשוב לי מאוד מאוד בהקדם

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/06/2016 | 12:10 | מאת: ר

שלום דר, אני סובלת 5 שנים מתחושת חוסר יציבות בראש כמו סחרחורת שיוט בראש. זה התחיל אחרי מותו הפתאומי של אבי לפני 5 שנים. מאז עברתי את כל הבדיקות שיש ואין שום בעיה פיזי. לאחרונה עשיתי בדיקת דם וגילו 250 ברזל. האם זה יכול להיות מקור הבעיה לתחושת השיוט בראש והבחילות ? או המקור יכול להיות נפשי? חרדות מתמשכות?

23/06/2016 | 14:18 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך התאור אכן מתאים לגובה למתח וחרדה אך כמובן יש לעבור בדיקת מומחה סחרחורת כדי לשלול בעיה גופנית . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)