הרגשה קבועה שהעולם נע

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/06/2016 | 13:45 | מאת: יסמין

לדה בת 8 סובלת מהרגשה שהעולם נע מצד לצד וקדימה ואחורה (לא סיבובי) יותר משבוע. ההרגשה היא קבועה ללא הפסקה 24 שעות ביממה, מתגברת עם עיניים סגורות (אז הרצפה מגיע עד לתקרה). אין אי יציבות. לפעמים בחילות (בעיקר כשנשכבת בנסיון ללכת לישון). רופא נוירולוג לא ראה כלום. MRI תקין .רופא עיניים לא מצא כלום. רופא אף אוזן גרון אמר שזה לא אליו כי זה קבוע ולא סיבובי. האם מצב כזה מוכר? יש משהו שאפשר לעשות או לפנות למישהו? קיבלנו גם הפנייה למרפאת חוץ אף אוזן גרון, אבל התורים ארוכים מאוד. ילדה סובלת מאוד והמצב לא נפסק\נחלש מכלום. תודה רבה

14/06/2016 | 22:30 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יסמין התופעות הללו בילדים יכולות להיות ביטוי של מיגרנה. בד"כ המיגרנה תורשתית ויש גם לאחד ההורים. הסחרחורת יכולה להיות ביטוי יחיד למיגרנה. אין הכרח לקיום כאבי ראש. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)