סחרחורות מעל 4 חודשים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/05/2016 | 12:37 | מאת: אבי

שלום רב, אני בן 35 וסובל כבר 4 חודשים מסחרחורת בזמן שאני שוכב או מסתכל כלפי מעלה. הסחרחורת עוברת כעבור מספר שניות. כשזה התחיל - הסחרחורות היו נורא חזקות אבל היום זה "נסבל". הרופא אמר לי (בהתחלה) שזה קריסטלים באוזן ואמור לעבור אחרי חודשיים אבל נראה שזה נשאר ככה. מה לעשות עם זה? האם יש סיבה לדאגה? קבעתי תור לאא"ג אבל יש עוד חודש עד שיגיע התור ואני לא יודע אם זה לא מצב מסוכן. עשיתי בדיקות דם כולל B12 וברזל. הכל יחסית בסדר. האם יכול לעבור לבד עם הזמן? אודה לייעוץ. תודה אבי

13/05/2016 | 12:18 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אבי אכן התמונה יכולה להתאים לנשירת ה"קריסטלים ". יש טיפול פיזיותרפי קצר - אפילו חד פעמי שרופא מומחה לסחרחורת עושה במעמד הבדיקה עם סיכוי גדול להפסקת הסחרחורות בטיפול אחד. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)