טינטון נוסף מלפני 3 שבועות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/05/2016 | 15:13 | מאת: אורן

אני סובל מטינטון כבר 3 שנים שבדרך כלל לא מפריע לי בכלל רק קצת בלילה לפני כ3 שבועות החל לי טינטון נוסף בתדר שונה ופועם הוא נורא מפריע לי עשיתי בדיקת שמיעה והיא מראה שאין שינוי בשמיעה מאז שהחל לי הטינטון לפני 3 שנים האם הטינטון ה"חדש" יחלוף?

13/05/2016 | 12:15 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אורן הטנטון החדש הוא שונה לחלוטין במקורו מהקודם. - טנטון פועם מקורו בזרימת הדם בדלי הדם השונים בקרבת האוזן . לכן יש לברר זאל באמצעות - בדיקה האוזניים , דופלר של עורקי הצוואר והדמיה של המח עם הדגשת כלי הדם. בברכה ד"ר בן דוד

13/05/2016 | 12:47 | מאת: אורן

שלחו אותי לבדיקת MRI וMRA האם זה משקף גם את הבדיקה של דופלר של עורקי הצוואר

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)