אטימות באוזן ימין - שאלה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/04/2016 | 22:13 | מאת: קרן

שלום רב, עקב תחושה מתמשכת של אטימות באוזן ימין עם סחרחורות, הופנתי לבדיקות בבית חולים. עברתי בדיקה של סיב אופטי דרך האף שיצאה תקינה ובדיקות נוספות של מערכת שיווי המשקל, שיצאו תקינות. בבדיקת השמיעה ראו ירידה קלה בשמיעה באוזן ימין וקיבלתי טיפול בסטרואידים למשך כשבועיים. סיימתי עם הסטרואידים, אך עדיין אני מרגישה את תחושת האטימות באוזן, עם סחרחורות קלות מאד. ממתינה לבידקות נוספות (סי טי, דופלר, מ.ר.י והולטר). ממה יכולה לנבוע התחושה הזו? תודה רבה, קרן

לקריאה נוספת והעמקה

שלום קרן עדיין קיימים סימנים של פגיעה באוזן הפנימית על שני חלקי - השמיעתי והממונה על שווי המשקל. הסיבות לכך יכולות להיות ממקורות שונים אך ברב המקרים המקור לא מדאיג - כגון מחלה וירלית . תשובה מדויקת יותר תהיה לאחר גמר הברור שציינת שהוא אכן יסודי ומקובל. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)