סחרחורת וחולשה מעל לשלושה שבועות.

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/02/2016 | 08:02 | מאת: שיר

שלום ד"ר, לפני כשלושה שבועות החלו אצלי סחרחורות וחולשה כללית, הלכתי לרופא משפחה שהפנה אותי לבדיקות דם שיצאו תקינות לחלוטין, ולאחר מכן אמר שזהו וירוס חולף, לאחר כשבוע הלכתי לרופא אף אוזן גרון שאמר שזוהי כנראה דלקת באוזן והיא לקראת סיום שלאחריה אני ארגיש טוב יותר. יש לציין שהתחלתי להרגיש טוב יותר שבוע לאחר מכן, ומיד אחר כך שוב הסחרחורות התקיפו אותי ללא ידיעה מראש. אשמח לעזרה ממך אני אובדת עצות

03/02/2016 | 19:53 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שיר רב מקורות הסחרחורת לא מסיבות מדאיגות. בין אם זה וירוס או נשירת ה"קריסטלים" באוזן אך יש צורך בבדיקה ווסטיבולרית קלינית ע"י מומחה סחרחורת אא"ג או נוירולוג אשר יכול לאבחן ולטפל ספציפית במקור. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)