מרפאת סחרחורת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/01/2016 | 14:37 | מאת: מיכל

סובלת מתחושת נדנוד בגוף ולחץ בראש עם זרמים ולעיתים קרובות כאבי ראש .אי יציבות במיוחד בדברים הנעשים לאט . בישיבה מרגישה כמו שיכור קשה להתפקס . בעמידה זקוקה לרווח מספק בין הרגליים בכדי שארגיש בטוחה. גם בהזזת העיניים בלבד מרגישה שהראש סוער מבפנים. לעיתים כאבים פנימים באוזן לעיתים צפצוף באוזן ימין. איזה 3 חודשים של בלאגן פנימי! חוששת מהגרוע מכל (גידול בראש) הראש לא מרגיש יציב ותמיד עם זרמים ותחושת נדנוד! חיי הפכו להיות לא איכותיים כלל!!! התחושה מלווה כל היום!לא מסוגלת לעשות פעולה כמו ריקוד עם סיבוב כי ישר אחוש סחרור לא טוב.כנל מתקני כושר אשר רק פלג גוף תחתון זז-חוטפת סחרור מיד בירידה מהמתקן. רקע: בת 33 בריאה בדרך כלל. בדיקות שנעשו:בדיקות דם כולל בי 12-תקין,נוירולוג-בדיקה תקינה.(שלח לאמ אר איי ראש בכל מקרה) אף אוזן גרון-בדיקה תקינה (שלח לבדיקת שמיעה התור בעוד חודש) קרקעיות עיניים:תקין. דופלר עורקי צוואר:תקין. לחץ דם ממוצע: 90/60 לעיתים יותר לעיתים פחות. לוקחת כדור בטהאסטין 16-שלא ממש עוזר לי. מחפשת בדרום ,סביבות אשקלון מרפאת סחרחורת שיבדקו מאין התחושה המחרידה הזו מגיעה.איפה אפשר למצוא אחת כזו שיאבחנו אותי ויתנו לי טיפול! אני ממש מפחדת שאיזה גידול גדל בראש ועושה לי את כל הבאלגן הזה!

11/01/2016 | 12:15 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מיכל לאחר שתעברי כל הבדיקות וככל הנראה הכל יהיה תקין, לדעתי, רב התחושות שלך ישתפרו. בדיקה נוירולוגית תקינה, שאר הבדיקות שעברת היו תקינות. מניסיוני שהוא לא קטן את בתוך מעגל קסמים של חרדה. הסימנים מאד אופייניים . הדאגה תופסת את רב תשומת הלב שלך . אנא חיזרי אלי לאחר בצוע הבדיקות . בברכה ד"ר בן דוד

07/02/2016 | 09:07 | מאת: יעקב

היי אשמח לשמוע על פיתרון בנושא גם אני סובל במדוייק מאותם סימפטומים וכמו שאמרת זאת פוגע באיכות חיים אשמח לדעת אם מצאת פיתרון אני גם הלכתי לנירולוג פעמיים ואמר לי שאין צורך בשום בדיקה נוספת הלכתי לאא"ג ושלל סינוסטים וכן בדיקות דם הכל תקין תקין בדיקת עיניים למעט יובש בעיניים הכל תקין אני כבר אובד עיצות כיוון שזה ממש פוגע באיכות חיים שלי

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)