האם בבדיקת סיטי ראש מח

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/12/2015 | 20:59 | מאת: שאלה

האם בסיטי ראש מח רואים גידול באוזן? עקב סחרחורת? נשלחתי לסיטי מח ראש. לפני שנה אחרי מחלה ויראלית ובעיות בליעה שהופיעו יחד עם הסחרחורת. תודה. כל פעם אחרי דלקת סינוסים בחורף מופיע ורטיגו לשבוע ונעלם. האם הסיטי שציינתי זה מכסה על העדר בעיות באוזן? תודה

05/12/2015 | 23:59 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב אם אין בעיות או תלונות באוזן מדוע לחשוב על גידול באוזן. זה יתכן אך מאד נדיר. אם יש סחרחורת , שלב ראשון הוא בדיקה ווסטיבולרית קלינית , לעיתים יש צורך באמצעי עזר נוספים כמו ENG ובדיקת שמיעה . BERA,. והדמיה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)