חוסר שיווי משקל בהליכה בלבד

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/12/2015 | 09:27 | מאת: שאול

היי, כבר כמה ימים שאני סובל מחוסר שיווי משקל שמגיע בזמן הליכה בלבד. ההרגשה מגיעה עד כדי מצב שאני צריך לשבת כל כמה צעדים. יש רקע של בעיות לחץ\חרדה, אבל אין שום דבר שמלחיץ אותי כרגע. בנוסף, ההרגשה מגיעה רק בזמן הליכה ולא בישיבה\עמידה\שכיבה. קיבלתי תרופה למחלת מנייר בלי שום בדיקה מצד הרופאים (שלדעתי כבר אוטומטית מייחסים את העניין ללחץ וחרדה). יש בדיקה שאני צריך לעשות או לסמוך על הכדורים? בינתיים הם עדיין לא עובדים (התחלתי טיפול אתמול). תודה מראש

05/12/2015 | 23:52 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שאול חוסר יציבות דורשת בדיקת נוירולוג. לא כתבת פרטים כמו גיל , מחלות אחרות , תופעות נוספות ועוד. מכל מקום כנ"ל בדיקת נוירולוג. בברכה ד"ר בן דוד

06/12/2015 | 12:53 | מאת: שאול

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)