סינוסים וורטיגו

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/12/2015 | 08:42 | מאת: שאלה

לפני כמה ימים חטפתי שפעת או התקררות נזלת מימית שהתעבתה גרון בטן בקצור הכל. הנזלת נעצרה עם נוסידקס 5 ביום הראשון והזני אבל הכל סצום בפנים שומע את עצמי מבפנים אקו חלקי. בעיקר לחץ באוזנים. הופיע לי אחרי שינת לילה בשכיבה ומצד לצד בלבד. ורטיגו קשה. הכל מסתובב. לקחתי בטאהיסטין. מה ניתן לעשות? מקריאה הבנתי שזה מצב שקורה ממחלטת ויראליות ונוזל באוזן הפנימית. האם נוסידקס גרם לזה ? האם מותר לקחת נוסידקס יחד עם בטאהיסטין? זה רק בשכיבה והרמת הראש משכיה ומצד לצד. יש עוד טיפול מומלץ? כמה זמן שהנוזל באוזן יורד? איך לקצר את התופעה. תודה.

05/12/2015 | 23:49 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך קרוב לודאי שהסחרחורות על רקע המחלה הוירלית ולא הטיפול. במקרים אלה יש צורך בבדיקת אא"ג. עדיףלהמנע ממתן בטיסטין או אגיסרק עם נוסידקס דבר המוריד מיעילות התרופות. באשר לטיפול הנכון רק לאחר איבחון בבדיקה רפואית . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)