חוסר שיווי משקל ולחץ בראש ואוזנייפ

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/11/2015 | 19:09 | מאת: בת 27

לפני שלוש שנים התחלתי להרגיש חוסר שיווי משקל גם בישיבה וגם עמידה והאוזניים הציקו לי ,עשיתי e.m.g בדיקת שמיעה כמה בדיקות נורלוגיות סיטי ראש וחזרתי לרופא א.א.ג כל שנה מחדש והכל תקין .אומרים שזה נפשי אז התחלתי לקחת ציפרלקס ועדיין יש לי תחושות של חוסר שיציבות כובד ראש וצמרמורןת ואוזניים סתומות רק הפחד מנפילה קצת נעלם, האם יש עוד משהו שאוכל לבדוק כי אני מרגישה כמו בסירה כבר כמה שנים ולא עובדת ומתפקדת

30/11/2015 | 20:15 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך אם אין כל ממצא רפואי כולל נוירולוגי . תיתכן חרדה ומתח כמקור לתלונות . לכן מומלץ טיפול בכוון זה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)