רמקולים וטינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/11/2015 | 23:31 | מאת: יחזקאל

שלום רב, הנני סובל מטינטון כמה שנים. רכשתי רמקולים ואיתם סאב וופר (שמפיק את הבאסים). כמובן שאיני שומע את המוזיקה בווליום גבוהה, אך האם יש צורך לבטל לגמרי את הבאסים? (ניתוק הסאב וופר). האם באסים בפני עצמם, ללא תלות בווליום - יכולים לגרום להחמרת המצב? או שרק בווליום גבוהה, אותם באסים "מסוכנים"? ברור כי ניתן עם הסאב וופר להרעיד את הבניין בווליום גבוהה, אך אני ממש לא בכיוון. ווליום נמוך, ואת הבאסים מרגישים מעט. תודה מראש !

19/11/2015 | 13:35 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

חשוב שהעוצמה של הרמקולים בין אם מדובר בבסים לא תהיה גבוהה. קשה לתת מדדים מדויקים כי זה גם תלוי ברגישות לרעש. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)