טיטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/10/2015 | 22:45 | מאת: אלכס

שלום. החלטתי לבדוק בספונטניות לגבי הרעש באוזניים שהנני סובל ממנו, ואכן קיים דבר כזה, רשום שהמקרה הנל הנקרא טינטון בדכ מופיע אצל מבוגרים. אני בן 22, ואני זוכר את הרעש המחריש אוזניים הזה מהיום הראשון שאני זוכר תצמי, אני זוכר את עצמי ילד בן 3 שוכב במיטה וסובל מזמום יזק באוזניים בדיוק כמו עכשיו, אמרו חי אז שזה סתם וזה כלום אז המשכתי עם זה כל השנים עד היום ומתברר שכנראה זה חא היה סתם, אני סובל מבעיות שינה קשות כל חיי ודכאון וכו.

30/10/2015 | 00:20 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אלכס טנטון קיים גם בילדים. ההבדל הוא שילדים לא סובלים ממנו כמו המבוגרים. מתח חרדה ודיכאון מגבירים הסבל מהטנטון וההפך. כדאי לטפל במצב הנפשי וכך גם הסבל מהטנטון יפחת בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)