סחרחורות חשוב

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/10/2015 | 06:52 | מאת: שלומי

שלום דוקטור יקר עקב סחרחורות במשך 3 חודשים עשיתי בדיקות דם כלליות ויצא תקין הייתי אצל רופא אף אוזן וגרון בבדיקה אצל הרופא ללא ממצאים הופנתי לבדיקת שמיעה וברה פעמיים ושניהם לא יצאותקינות אם אותם תוצאות בדיוק אוזן ימין תקין ירידה קלה בשמאל וגם ברה ירידה בשמאל חזרתי לרופא והוא הפנה אותי לmri דחוף בגלל התוצאות והסחרחורות שלא עוברות שאלתי אותו מה זה יכול להיות הוא אמר דלקת זיהום ואפילו גידול אני די בלחץ האם שהבדיקות לא יצאו תקינות ולאור התסמינים זה מעיד על גידול סליחה על המגילה והמשך יום טוב דוקטור

30/10/2015 | 00:06 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך הבדיקות שעברת הן לא מאד מדויקות מסיבה זו אתה מופנה לMRI מאד נדיר גידול. כשבוא קיים מדובר בד"כ בגידול שםיר מאד איטי. אין סיבה ללחץ. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)