סחרחורות וצפצופי אזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/10/2015 | 14:34 | מאת: שלום

שלום ד"ר. כאשר אני קמה משכיבה \ ישיבה ממושכת אני מרגישה סחרחורות, צפצופי אזניים ולאחר מכן איבוד הראייה והשמיעה למשך מספר שניות. דבר זה קורה לי גם כאשר אני עושה עמידת ידיים. (אני עושה עמידות ידיים כחלק מאימון ספורט אך הפסקתי בגלל התופעה שציינתי). רציתי לדעת ממה זה נובע? ומה אפשר לעשות כדי להימנע?

21/10/2015 | 08:53 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

לשלום שלום רב הסימנים שציינת מצביעים בד"כ על שינויים בזרימת הדם למח שנגרמים עקב שינויי מנח ביחס לכוח הכבידה. לא כתבת בן כמה אתה ואם יש בעיות רפואיות נוספות. כדוי לפנות לנוירולוג שיעשה ברור במיוחד לברר זרימת הדם בעורקים המובילים לראש. בברכה ד"ר בן דוד

21/10/2015 | 19:45 | מאת: שלום

בן 15.. אין בעיות רפואיות- להיפך, בן אדם מאוד בריא וספורטיבי. במידה ויש בעייה בעורקים ישנם עוד סימפטומים למקרה זה?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)