נפילה מהמיטה באמצע הלילה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/10/2015 | 09:19 | מאת: רותי

אולי זה לא קשור לכאן אבל... בעלי איש גדול. נפל מהמיטה באמצע הלילה תוך כדי שינה. זה כבר קרה בעבר לפני כמה חודשים. הbmi שלו 40 יש לו לחץ דם גבוה וסובל גם מסוכרת קלה. למה זה קורה? תודה רבה

06/10/2015 | 22:23 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רותי יתכן שבעלך סובל מהפרעות שינה דום נשימה בשינה ורגליים חסרות מנוחה. מומלץ להפנותו למעבדת שינה במסגרת קופת החולים .בהתאם לתוצאות יש לתכנן טיפול. בינתיים למנוע נפילות נוספות ולהתיעץ עם דייטנית לגבי נסיון להורדת משקל שעשוי להיות הגורם להפרעות השינה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)