סחרחורות וחולשה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/10/2015 | 09:16 | מאת: שלומי

שלום דוקטור אני בן 28 לפני 3 חודשים היה לי וירוס ויראלי ודלקת ריאות לאחר חודש עבר אבל הסחרחורות לא עברו זה ממש מקשה עליי במשך היום בדיקות דם ושתן תקינות בדיקת שמיעה באוזן שמאל בנמוכים נמוכים לא שומע טוב כך הרופא אמר לי ואמר שיכול להיות שזה מולד אני פשוט אובד עצות אשמח לחוות דעת ממך

03/10/2015 | 23:48 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שלומי יש מקום לבצוע ENG לברר פגיעה ווסטיבולרית חד צדדית כנראה על רקע המחלה הוירלית. ואם אכן יש פגיעה יש מקום לפיזיותרפיה ווסטיבולרית. כן יש מקום לבדיקת BERA לשלילת הפרעה מעבר לשבלול. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)