אטקסיה ומים באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/05/2009 | 14:29 | מאת: אבא

שלום רב, בני בן 1 ו9 חודשים סובל מאטקסיה ע"פ אחד הנוירולוגים שהיינו אצלו, כאשר נוירולג אחר טוען שאין לו אטקסיה. בדיקות ה- MRI, EEG ובדיקות דם תקינות. יש לו עיכוב מוטורי נרחב (עדיין לא הולך לבד) רופא אוזניים מצא מיים באחת האוזניים ובבדיקת שמיעה מצאו ירידה בשמיעה באוזן זו. בבדיקה נוספת לאחר כחודש עדיין יש מיים באוזן. האם זהו רק צירוף מיקרים? האם ניתן ליבש את המים ללא ניתוח?

26/05/2009 | 15:47 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום תוארו מקרים של הפרעות ביציבות על רקע נוזלים באוזן תיכונה. יתכן ריפוי גם ללא ניתוח. ככל שהליקוי השמיעתי חמור יותר וממושך הריפוי הטיבעי מוצלח פחות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)