התקפי סחרחורת 24 שעות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/08/2015 | 18:04 | מאת: נא

הי לאחרונה חוויתי 3 התקפי סחרחורת וכאבי ראש הנמשכים כל פעם 24 שעות כאשר ביום למחרת יש רק כאבי ראש והרגשה של ריחוף ובינהם מעל חודש כל פעם היה לי ורטיגו בעבר זה מרגיש שונה וגם רופא שלל זאת בבדיקת ct לא התגלה דבר ואני כל פעם חרדה להתקף הבא.... ההתקף מתחיל בקימה משינה מתבטא בסחרחורת סיבובית בחילה נוראית הליכה לא יציבה והדבר היחיד שעוזר זה ישיבה עם הטיה אחורה על כרית גבוה אשמח לעזרה ממה נובע וכיצד ניתן להמנע תודה

14/08/2015 | 09:23 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך היה מאד עוזר לכתוב פרטים בסיסיים שיעזרו לי לייעץ לך ,כגון גיל, בעיות רפואיות נוספות. האם הסחרחורות תנוחתיות או גם ספונטניות. האם את סובלת ממיגרנות. סוג זה של סחרחורת יש לעיתים במיגרנות. החרדה להתקף הבא מזרזת את בואו. חשוב לטפל במתח וחרדה דבר שעשוי למנוע התקפי הסחרחורת . בברכה ד"ר בן דוד

29/10/2015 | 14:34 | מאת: נא

הי ד"ר אני בת 34 , החרחורת אינה סיבובית אלה יותר הרגשת אי יציבות קושי בהליכה בעיקר ראש צף כבדות ובחילות , היה לי כבר התקף רביעי מאז ושאלה קטנה- החלפתי כרית לכרית אורתופדית מאז לא היה התקף, האםיכול להיות קשר בין הצוואר להתקפים?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)