טינטון ותרופות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/07/2015 | 23:48 | מאת: חן

היי דר רציתי לשאול האם ריטלין מחמיר טינטון? והאם יש תרופה נגד חרדה או תרופה שעוזרת לבעיות ריכוז שלא מחמירה טינטון?

27/07/2015 | 09:36 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום חן בד"כ ריטלין לא אמורה לגרום או להחמיר טנטון אם כי עקב הפעולה הממריצה עלולה בעקיפין לגרום לתחושת התגברות הטנטון. יחד עם זאת כשהריכוז והשליטה בקשב מתחזקים תודות לריטלין ניתן לשלוט בקשב ולא להתמקד בטנטון. בכל מקרה יש צורך במעקב רפואי ישיר לברר זאת או למצוא אלטרנטיבה אחרת . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)