תרופות פסיכיאטריות וטנטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/07/2015 | 19:57 | מאת: טוני

אני סובל מטינטון חזק לעיתים רק באוזן שמאל שעובר לאחריי זמן לימין לפעמים רק המוח כלומר רעש בראש בלי אוזניים . כל הבדיקות כולל בדיקות הדמייה ,ENG,אנצפלוגרם הכל תקין יש לי כן ליקוי חמור בנוני בתדרים הגבוהים . כל הטיפולים עדיין נכשלו אני קיבלתי המלצה כמעט לכל הכדורים הפסיכיאטרים האפשריים קניתי את כולם ולא השתמשתי אף פעם אני בשנות ה70של חיי מה יועלו הכדורים .רופא אחד "מומחה" אמר מצבי סופי האם זה פסק דין? עד כמה הכדורים יכולים לעזור אם בכלל הטיפול הקוגניטיבי מתאים גם לגיל שלי? סליחה על אין סוף שאלות.

21/07/2015 | 08:51 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום טוני כשאתה שומע הטנטון בראש זה בד"כ אומר שהגרוי שווה בשתי האוזניים . הטנטון בד"כ מאותו מקור של נזק לאוזן הפנימית בתדרים הגבוהים . יש אפשרות לשפר המטרד בצורה משמעותית בעיקר דרך טכניקות קוגניטיביות , TRT ואם יש מקום גם מכשירי שמיעה דיגיטלים. במרכז יש סדנה קוגניטיבית ספציפית לטנטון. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)