סחרחורת אחרי שכיבה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/07/2015 | 12:15 | מאת: עדי

שלום ד"ר בן 30, התעוררתי באמצע הלילה והרגשתי שהחדר מסתובב לא ייחסתי לזה חשיבות רבה והמשכתי לישון. שהתעוררתי בבוקר חזרו שוב סחרחורות חזקות ממש כל החדר מסתובב ועצמים זזים לכמה שניות ועבר. מאז כל פעם שאני נשכב לאחור לכמה שניות ואז מתרומם תוקף אותי סחרחורת חזקה וחוסר יציבות שלא חוויתי לפני אף פעם, ואחכ שאני נעמד יש סחרחורת חלשה ובחילה שדועכת עד שאני שוכב שוב והכל חוזר מהתחלה. אשמח לחוות דעת. הדבר חדש ומלחיץ נורא. תודה מראש.

08/07/2015 | 07:33 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עדי התאור שלך מתאים לתופעת נשירת ה"קריסטלים " באוזן הפנימית. האבחנה קלינית פשוטה כך גם הטיפול פשוט ויעיל ע"י פיזיותרפיה קצרה. כמובן זו השערה בלבד. חשוב להבדק ע"י מומחה לסחרחורות . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)